Акромегалія: настанови з клінічної практики ендокринологічного товариства (Частина 2) - Катцнельсон, Лоренс; Лос мол., Едвард Р.; Мелмед, Шломо; Моліч, Марк Е.; Мурад, Мохаммад Гассан; Утц, Андреа; Васс, Джон А.Х. (Clinical Endocrinology and Endocrine Surgery, 2016)
Частина 1 і перша частина переліку літературних посилань надрукована в журналі «Клінічна ендокринологія та ендокринна хірургія» 1(53) 2016