Освітній курс Європейської Тиреоїдної Асоціації (ЕТА), м. Київ, 13.04.2018 р. тези доповідей - Тарасенко, С. О. (Clinical Endocrinology and Endocrine Surgery, 2018)
13 квітня 2018 року в м. Києві відбувся масштабний захід, присвячений менеджменту захворювань щитоподібної залози – освітній курс Thyroidmeeting. Організатором заходу виступила компанія Берлін-Хемі, а спікерами – відомі вітчизняні та зарубіжні фахівці в галузі діагностики і лікування патології щитоподібної залози.