Визначення, етіологія та діагностика передчасного статевого розвитку в дітей - Шевченко, І. Ю. (Clinical Endocrinology and Endocrine Surgery, 2018)
Джерело інформації: Harrington J., Palmert MR. Definition, etiology, and evaluation of precocious puberty. www.uptodate.com/contents/definition-etiology-and-evaluation-of-precocious-puberty. Literature review current through: Mar 2018.