Клінічний випадок безсимптомного первинного гіперпаратиреозу - Паламарчук, В. О.; Войтенко, В. В.; Уріна, М. О. (Clinical Endocrinology and Endocrine Surgery, 2018)
У цьому клінічному спостереженні продемонстровано випадок безсимптомного первинного гіперпаратиреозу у чоловіка 42 років. Наведені результати лабораторних та інструментальних методів діагностики даного захворювання. Описана рідкісна локалізація аденоми лівої верхньої прищитоподібної залози, а саме інтратиреоїдне розташування.