Хірургічні аспекти лікування ожиріння та ускладнень цукрового діабету (науково-практична конференція з міжнародною участю 18-19 вересня 2008 року, Одеса (вибрані матеріали) (продовження, початок — у попередньому номері журналу)) - Хоперія, В. Г. (Clinical Endocrinology and Endocrine Surgery, 2008)
Без анотації.