Нариси про роботу ХІ конгресу Азійської асоціації ендокринних хірургів (Малайзія, о. Борнео, Кота Кінабалу, 20-22 березня 2008 р.) - Черенько, С. М. (Clinical Endocrinology and Endocrine Surgery, 2008)
Без анотації.