Повiдомлення МедЗнання про статтю: М. Люстер "Сучасні погляди на використання рекомбінантного людського ТТГ у веденні хворих на рак щитоподібної залози" - Хоперія, В. Г. (Clinical Endocrinology and Endocrine Surgery, 2009)
Acta Oncologica, 2006; 45: 1018 30