Міжнародне товариство дитячого та підліткового діабету (ISPAD) Узгоджене керівництво з основних принципів лікування діабету у дітей і підлітків 2009 р. - Hanas, Ragnar; Donaghue, Kim; Klingensmith, Georgeanna; Swift, Peter G.F. (Clinical Endocrinology and Endocrine Surgery, 2010)
продовження, початок див. у No 1(30) 2010 Науковий переклад — Н.Б. Зелінська Переклад на українську — О.Я. Гирявенко Ragnar Hanas, Kim Donaghue, Georgeanna Klingensmith, Peter G.F. Swift – редактори Узгодженого керівництва ISPAD з основних принципів лікування діабету у дітей і підлітків