Клініко-економічний аналіз застосування інсуліну гларгін за цукрового діабету 2-го типу - Шестакова, М. В.; Халімов, Ю. Ш.; Новиков, В. І.; Бєлоусов, Д. Ю.; Колбін, А. С. (Clinical Endocrinology and Endocrine Surgery, 2010)
Клиническая фармакология и терапия, No 18(2), 2009. Матеріал друкується з дозволу авторів і редакції журналу. Переклад на українську — О.Я. Гирявенко.