Сучасні погляди на діагностику та лікування гіпертиреозу та інших форм тиреотоксикозу: огляд останніх настанов Американської тиреоїдної асоціації (2016) - Черенько, М. С. (Clinical Endocrinology and Endocrine Surgery, 2016)
У публікації відображені сучасні рекомендації щодо діагностики, ведення та лікування хворих на різні форми тиреотоксикозу. Детально розглянута лікувальна тактика щодо таких пацієнтів, залежно від етіології захворювання. Обґрунтовані терапевтичні підходи щодо лікування хвороби Грейвса, у дітей і вагітних включно, особливості лікування пацієнтів із ендокринною орбітопатією, ведення пацієнтів із субклінічним гіпертиреозом, а також йодіндукованим тиреотоксикозом.