Цукрознижувальна терапія діабету 2 типу – мистецтво можливого - Зуєв, К. О.; Когут, Д. Г. (Clinical Endocrinology and Endocrine Surgery, 2016)
В огляді літератури в історичній послідовності подані відомості про ключові дослідження з вивчення ефективності й безпеки цукрознижувальної терапії у хворих на цукровий діабет 2 типу з точки зору впливу цукрознижувальних препаратів на жорсткі кінцеві точки загальної та серцево-судинної смертності, макро- та мікроваскулярних ускладнень діабету.