Вплив транексамової кислоти на обсяги крововтрати та поопераційної ексудації під час операцій на щитоподібній залозі - Кунатовський, М. В.; Паламарчук, В. О.; Кащенко, М. В.; Войтенко, В. В.; Крейдич, О. С. (Clinical Endocrinology and Endocrine Surgery, 2012)
The article describes the experience of using tranexamic acid to control hemostasis in operations on the thyroid gland, which witnessed a high efficacy.