Терапія остеопорозу у пацієнток із цукровим діабетом 2 типу в постменопаузі - Третяк, О. Е.; Щекатурова, Л. В. (Clinical Endocrinology and Endocrine Surgery, 2015)
У лекції представлені сучасні дані щодо патогенетично обґрунтованого вибору терапії остеопорозу у жінок постменопаузального віку, які хворіють на цукровий діабет 2 типу.