Досвід застосування препаратів генноінженерних інсулінів виробництва компанії "Фармак" у хворих на цукровий діабет 2-го типу - Орленко, В. Л.; Єфімов, А. С.; Іваськіва, К. Ю. (Clinical Endocrinology and Endocrine Surgery, 2015)