Практична клінічна настанова Ендокринного товариства: ендокринне лікування осіб з гендерною дисфорією (гендерною невідповідальністю) (Частина 3) - Hembree, Wylie C.; Cohen-Kettenis, Peggy T.; Gooren, Louis; Hannema, Sabine E.; Meyer, Walter J.; Murad, M. Hassan; Rosenthal, Stephen M.; Safer, Joshua D.; Tangpricha, Vin; T`Sjoen, Guy G. (Clinical Endocrinology and Endocrine Surgery, 2018)
Мета: Оновити публікацію Ендокринного товариства 2009 року «Практична клінічна настанова Ендокринного товариства: ендокринне лікування транссексуальних осіб». Учасники. У створенні чинної настанови брали участь представники Ендокринного товариства: команда з дев’яти експертів, методиста та письменника, що спеціалізується в медичній галузі. Асоціації, які приймали участь у створенні настанови: Американська асоціація клінічних ендокринологів, Американське товариство андрології, Європейське товариство педіатричної ендокринології, Європейське товариство ендокринології, Педіатричне ендокринологічне товариство та Всесвітня професійна асоціація зі здоров’я трансгендерів. Джерело: Американська психіатрична асоціація (14) Початок в журналах No2(62) і 3(63) 2018 Переклад здійснено за егідою Громадського об’єднання «Інсайт», перекладач – Інна Ірискіна