Ожиріння в дітей - визначення, лікування, профілактика: клінічні практичні настанови Ендокринологічного товариства (частина 1) - Styne, D. M.; Arslanian, S. A.; Connor, E. L.; Farooqi, I. S.; Hassan Murad, M.; Silverstein, J. H.; Yanovski, J. A. (Clinical Endocrinology and Endocrine Surgery, 2018)
The Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism. March 2017; 102(3):709–757. Продовження публікації – в наступних номерах журналу. Переклад д. мед. н. Зелінської Н.Б.