Клінічний випадок безсимптомного туберозного склерозу - Уріна, М. О. (Clinical Endocrinology and Endocrine Surgery, 2018)
В даному клінічному спостереженні продемонстрований випадок туберозного склерозу, вперше виявлений у пацієнтки 38 років. Наведено діагностичні критерії захворювання, радіологічні характеристики окремих компонентів. Описана рідкісна локалізація гамартом при туберозному склерозі – ангіоміоліпоми печінки.