Гастроінтестинальна стромальна пухлина шлунку у хворої з первинним гіперальдостеронізмом - Уріна, М. О. (Clinical Endocrinology and Endocrine Surgery, 2017)
У даному клінічному спостереженні продемонстрований випадок поєднання утворення надниркової залози (мікроаденоми) та гастроінтестинальної стромальної пухлини шлунку. Наведені диференційні радіологічні ознаки нейроендокринних та гастроінтестинальних стромальних пухлин шлунку. Можливо, туморогенез пухлин надниркових залоз залежить не тільки від наявної патології в них, але і від поєднаних захворювань, які необхідно виключати та лікувати в ході динамічного спостереження за пацієнтами.