Біометричні та біохімічні показники метаболічного синдрому або ризику його виникнення у хворих із доброякісною гіперплазією передміхурової залози - Кирилюк, М. Л.; Костєв, Ф. І.; Підаєв, А. В.; Шаталюк, С. С. (Clinical Endocrinology and Endocrine Surgery, 2012)
The paper presents data on the cluster formation of the metabolic syndrome and its impact on the course of benign prostatic hyperplasia.