Ендогенний субклінічний гіпертиреоз: сучасні погляди на діагностику і лікування (з огляду на останні настанови Європейської тиреоїдної асоціації) - Черенько, М. С. (Clinical Endocrinology and Endocrine Surgery, 2016)
У публікації відображені сучасні рекомендації щодо діагностики, ведення та лікування хворих на ендогенний субклінічний гіпертиреоз. Наведена класифікація субклінічного гіпертиреозу залежно від рівня ТТГ, детально розглянута лікувальна тактика щодо таких пацієнтів, прокоментовані ризики у разі відсутності лікування такого стану.