Радіонуклідні методи в діагностиці адреналових інсиденталом - Джужа, Д. О. (Clinical Endocrinology and Endocrine Surgery, 2015)
В огляді висвітлено основні питання застосування радіонуклідних методів діагностики в комплексному обстеженні хворих з випадково виявленими об’ємними утвореннями надниркових залоз і визначенні тактики подальшого лікування. Представлені показники діагностичної ефектив ності різних радіонуклідних методик із застосу ванням РФП як для однофотонної сцинтиграфії, так і для ПЕТ-технологій при різних клінічних ситуаціях у хворих з адреналовими інсиденталомами.