Проблемні питання діагностики первинного альдостеронізму - Щекатурова, Л. В. (Clinical Endocrinology and Endocrine Surgery, 2015)
У лекції відображено основні сучасні проблеми скринінгу та діагностики первинного гіперальдо стеронізму. Висвітлено більшість гострих практичних питань, включаючи проби з навантаженням і роздільне відбирання крові з надниркових вен. Для впровадження у клінічну практику запропоновано реальні шляхи вирішення суперечливих діагностичних моментів.