Особливості терапії остеопорозу на тлі ендогенного гіперкортицизму - Третяк, О. Е.; Кирилюк, М. Л. (Clinical Endocrinology and Endocrine Surgery, 2015)
У лекції обговорюються сучасні уявлення про патогенез, поширеність, особливості діагностики та терапії глюкокортикоїд-індукованого остеопорозу