Визначення, класифікація та діагностичні критерії гестаційного діабету: еволюція й сучасний стан - Медведь, В. І.; Бичкова, Є. О. (Clinical Endocrinology and Endocrine Surgery, 2008)
Ліки України, No6, 2008 Переклад з російської О.Я. Гирявенко Лекція публікується з дозволу авторіві редакції журналу