Синдром Шерешевського-Тернера: вплив каріотипу на клінічні прояви - Зелінська, Н. Б.; Шевченко, І. Ю.; Щербак, Ю. О.; Погадаєва, Н. Л.; Глоба, Є. В. (Clinical Endocrinology and Endocrine Surgery, 2015)
Дослідження присвячено визначенню особливостей фенотипових проявів синдрому Шерешевського-Тернера (СШТ) у дівчаток України та ступінь їх змін залежно від каріотипу.