Цукровий діабет та остеопенічний синдром у чоловіків - Близнюк, Я. О.; Кирилюк, М. Л. (Clinical Endocrinology and Endocrine Surgery, 2015)
В огляді представлені матеріали щодо епідеміології, етіології, патогенезу, клініки, діагностики, сучасного лікування та моніторингу остеопенічного синдрому при цукровому діабеті у чоловіків.